Odeaweb Ns Adresleri | Odeaweb Nameserver

Odeaweb bugünlerde ismini sık duyabileceğiniz, hizmet kalitesi olarak kendini öne çıkaran  domain & hosting & sunucu hizmetleri sağlayan firmadır. Odeaweb hizmet kalitesinin yanında verdiği müşteri hizmetleri desteği ile de hizmet alan web geliştiriciler ve firmalar için memnuniyet oluşturmaktadır. Bu yazımızda odeawebdeki reseller hostingimize kurduğumuz sitenin domain nameserver(isim sunucusu) ayarlarını nasıl odeawebdeki hostingimize yönlendireceğimizi anlatacağız.

 

İlk başta odeawebe yönlendirme yapmak için domainimizin bulunduğu firmanın yönetim panelimize giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra domain yönetimine tıklıyoruz. Bizim domainimiz turhostta sizinki farklı bir domain sağlayıcısında ise panel arayüzü farklı olacaktır. Domainin yanında yönetim gibi bir buton varsa tıklayarak ilerleyebilirsiniz.

Buradan isim sunucuları ya da nameserver yazan kısma tıklıyoruz.

Buradaki kutucuklara yönlendirme yapacağınız hosting firmanızın nameserver adreslerini girebilirsiniz. Eğer elinizde ip'ler mevcutsa bunları girebilir ya da boş bırakabilirsiniz. Ip alanı zorunlu değildir. Dns güncellemeleri genelde 24-48 saat içersinde gerçekleşir genel olarak 1-2 saatte dnslerin oturduğunu yani ayarların dijital ortamda aktifleştiğini gözlemleriz.

 

Bu arada bizim hosting sağlayıcımız odeaweb olduğundan biz odeaweb e göre ayarlama yaptık.

 

Odeaweb Ns(Nameserver) Bilgileri

ns1.odeaweb.com
ns2.odeaweb.com

 

 

Natro Ns(Nameserver) Bilgileri

ns1.natrohost.com - 85.159.64.2

 

ns2.natrohost.com - 85.159.67.2

 

Mükemmellik olağanüstü şeyler yapmakla değil, sıradan şeyleri olağanüstü iyi yapmakla elde edilir.

Angelique Arnauld
SOSYAL MEDYA

Benzeri Bloglar